Logo

Ørelysbehandling - Otopati

Mellomørebetennelse, ørevoks, væskeansamling, problemer med bihuler, tinnitus....???

Otosan ørelys er en naturlig metode for ørehygiene. Det er et enkelt og godt hjelpemiddel når ørets selvrensende system ikke fungerer som det skal. Med en Otosan ørekjegle skapes et undertrykk i øret som fører til at voks, avleiringer og væske trekkes inn i kjeglen.

Otosan ørelys er en naturlig metode for ørehygiene. Det er et enkelt og godt hjelpemiddel når ørets selvrensende system ikke fungerer som  det skal. Med en Otosan ørekjegle skapes et undertrykk i øret som fører til at voks, avleiringer og væske trekkes inn i kjeglen.

Otosan ørebehandlingsmetode eller otopati er basert på urgammel legevitenskap. Historiske fakta viser at tilsvarende metoder ble brukt bl.a. av Hopi-indianerne og kineserne. 

Otosan er en enkel og forebyggende ørepleie, overlevert fra tidligere kulturer til moderne mennesker som ønsker et naturlig, sunt liv.

Velgjørende virkning
Etter første behandling vil du oppleve et generelt velvære og en god, avslappet følelse i hele kroppen.

OTOSAN er ikke et legemiddel, og kan ikke erstatte legebehandling eller medisiner. Den er et praktisk hygienetiltak som gir en meget god virkning – totalt uten bivirkninger. Dessuten har særlig de følgende to pasientgrupper opplevd gode resultater:

* Ørebetennelser (otitis), særlig hos barn
* Øresus (tinnitus, Meniére)

Man må imidlertid være nøktern når det gjelder effekten av behandlingen. Vi er svært glade for de mange som er blitt hjulpet, men må understreke at vi ikke kan garantere et godt resultat. Øret er et meget kompleks organ, og individuelle forskjeller i sykdomsbildet kan også spille inn.

Hvordan det virker

To hovedgrunner til at Otosan fungerer:

Varmen som oppstår når kjeglen brenner – en temperaturstigning på 1 – 3 grader - er tilstrekkelig til å virke lett smertestillende, og til å mykgjøre voks i mellomøret og øregangene. Den stimulerer akupunkturpunktene og blodsirkulasjonen, og åpner tette porer.

Otosan ørekjegler skaper et lett undertrykk i øret (i fysikken kalles dette Venturi-effekten), noe som er helt smertefritt. Voks og væske føres ut av øret og vil være synlig i kjeglen etter behandlingen.

Produktet skal ikke benyttes dersom det foreligger allergi mot voks, bivoks og propolis.

Naturprodukt
Ørekjeglen er produsert av 100% bomull, innsatt med parafinvoks, bivoks og propolis.

Ørebehandlingen har fått mye positiv presseomtale.
Flere lokale, regionale og landsdekkende aviser så vel som ukeblader har skrevet om ørekjeglene og de gode resultatene de har hatt på mange pasienter.

Blant annet har metoden vært omtalt i: 

       Familien 1. juni 1999

       Norsk Ukeblad nr. 17 1998

       Hjemmet nr 14, 4. april 2000

       Foreldre & Barn, julenummeret 2000

 

 

 


ØRELYS - OTOPATI - ØRELYS - OTOPATI

kvinne3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du finner mer informasjon i nettbutikken i menyen til venstre.

 

 

 

 

 

ØRELYS - OTOPATI - ØRELYS - OTOPATI